El Carnaval de Roses presenta el cartell

0
1497

Es tracta d’una obra plena de colors i corbes sinuoses dissenyada per l’estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona, Vinyet Castellanos 


 

El carnaval de Roses ja té el cartell per a l’edició que se celebrarà entre el 20 i el 24 del més vinent. Una obra plena de colors i corbes sinuoses dissenyada per l’estudiant de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona Vinyet Castellanos Roig.

La presentació es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament el dijous passat, on van assistir l’alcaldessa, Montse Mindan; el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, i l’artista, que en va explicar el significat: «Amb els tons blaus utilitzats he volgut representar la badia de Roses, i les gotes del fons són les llàgrimes que els rosincs i les rosinques vessen quan acaba el Carnaval».

Normalment el disseny del cartell es contracta a un professional, però tal com ha comentat l’alcaldessa, «vam rebre la proposta al febrer de l’any passat i ens va semblar molt bona». El disseny també servirà pel material que promociona el Carnaval. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li