“El Campionat d’Espanya és com un premi que reconeix la feina”

0
848

Com valora l’experiència d’haver arbitrat partits al Campionat d’Espanya de categoria mini?
Quan m’ho van dir, no m’ho creia. Només hi van dos àrbitres per comunitat, i és com un regal per a nosaltres. Són experiències que serveixen per donar-te a conèixer a la Federació Espanyola, per veure més enllà de l’àmbit català, i mai ho havia viscut. Van ser uns dies molt intensos de bàsquet i d’arbitratge al màxim, de tensió i de nervis, de voler fer-ho bé. Va ser una barreja de sensacions increïble. I tots els nervis i les males estones es compensen amb el que gaudeixes amb els nens, amb l’esport i amb els companys. M’ho vaig passar molt bé. L’altre àrbitre català era en Xavi Lanza, que està a Copa Catalunya i que tenia experiència en campionats. Em va ajudar, explicant-me i preparant-me per a les diferents situacions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li