El càmping la Ballena Alegre guanya l’European Solar Prize

0
786

Els premis atorgats per Eurosolar s’entreguen des del 1994 i reconeixen a persones i institucions pioneres en les energies renovables a tot Europa


El Càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador ha estat guardonat amb el prestigiós premi European Solar Prize,en la categoria industrial pel projecte de bungalous eco friendly eDevesa d’energia solar. Àlex Trias, director del càmping La Ballena Alegre, es mostra molt satisfet pel guardó «És un gran honor haver rebut aquest premi perquè és donar valor a un treball que venint fent de fa molts anys basat en l’eficiència energètica i en aconseguir autosuficiència.»

El Premi «Solar Europeu» s’entrega des del 1994 amb l’objectiu de donar llum i reconeixement a aquelles persones i organitzacions pioneres en el sector de les energies renovables en l’àmbit europeu. Amb mĂ©s de 25 anys de trajectòria, s’ha atorgat a mĂ©s de 250 agents locals i internacionals de tots els sectors de la societat. Aquest 2020 els nou premis s’han entregat a persones i institucions de set paĂŻsos diferents d’Europa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li