El camí cap a la permanència

0
580

El Peralada i el Figueres s’hauran de jugar la salvació jugant contra els rivals del subgrup A, amb partits a casa i a fora. Un total de 10 jornades en els quals jugaran contra la Pobla de Mafumet, el Santfeliuenc, el Valls, l’Igualada i la Muntanyesa


El Peralada i el Figueres ja coneixen els equips amb qui s’hauran d’afrontar amb l’objectiu de lluitar per la permanència, que s’iniciarà aquest cap de setmana. En total, aquest grup —anomenat E— està format per deu equips, que són els darrers cinc classificats de cada subgrup de la fase inicial de Tercera Divisió. D’aquests equips, els quatre més ben classificats després d’aquesta fase eliminatòria aconseguiran salvar la categoria, mentre que els sis restants baixaran. En aquests moments, la Pobla de Mafumet lidera el grup amb els 26 punts sumats durant la primera fase, seguit del Peralada (25), el Sants (24), el Santfeliuenc (22), el Figueres (21), l’Horta (21), el Valls (17), el Banyoles (15), l’Igualada (13) i la Muntanyesa (12).

En concret, xampanyers i unionistes s’hauran de jugar la salvació jugant contra els rivals del subgrup A, amb partits a casa i a fora. Un total de 10 jornades en els quals jugaran contra la Pobla de Mafumet, el Santfeliuenc, el Valls, l’Igualada i la Muntanyesa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li