El CAF-Runners augmenta la famĂ­lia

0
2326

La secció de corredors del CAF arriba a la cinquantena de membres en dos anys de trajectòria


 

Ara fa dos anys, l’embrió del CAF-Runners, la secció del Club Atletisme Figueres dedicada a la pràctica del running, va treure el cap. Ho va fer inicialment per preparar la Cursa de la Dona de Girona, tot i que més tard el col·lectiu va destinar els seus esforços de cara a la Cursa de la Dona figuerenca i, després, a la Mitja de Figueres, que van preparar aferrant-se a una proposta del CAF, que els suggeria muntar un grup d’entrenaments obert a tothom.

L’evolució d’aquest projecte ha estat notòria. Del grup reduït que s’aplegava a l’inici, format íntegrament per noies, s’ha passat a un col·lectiu que ja arriba a la cinquantena de persones, la majoria de les quals són dones, tot i que també hi ha presència masculina. Un d’ells és en Joan Mallol, qui recorda que el creixement més exponencial ha tingut lloc des del setembre fins ara.

«Volem continuar creixent i acollir tothom que vulgui córrer, sigui a escala professional o amateur», explica el corredor. El grup, que ja ha participat en diverses proves locals i gironines, entrena tres dies a la setmana a l’Estadi Albert Gurt, de Figueres, i als seus voltants.

PODI DE GARROTE. Més enllà de passar una bona estona i practicar esport, el CAF-Runners també suma podis. El darrer el va segellar Gerard Garrote el passat diumenge 28 de gener, quan va finalitzar en segona posició la cursa de 30 quilòmetres inclosa a la Marató de Tarragona. En aquest esdeveniment també hi va participar Alice Newman, que va córrer la distància dels 15 quilòmetres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li