El CAF, referència catalana en tanques

0
2537

Els atletes Yassir el Boussettaoui, Irian padullés, Pep Bossa, Fran González i Andrea Loza han estat convocats per la Federació Catalana d’Atletisme


 

El Club Atletisme Figueres (CAF) s’està fent un nom com a bressol de joves tanquistes. En concret, l’entitat figuerenca ha col·locat cinc atletes entre els millors especialistes de Catalunya: Yassir El Boussettaoui, Irian Padullés, Pep Bossa, Fran González i Andrea Loza.

Tots ells, juntament amb el seu entrenador, Augusto Godínez, han estat convocats pel comitè tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme per participar en una concentració de la disciplina de curses de tanques, que es farà els dies 25 de novembre i 2 de desembre al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès.

No tots competiran en la mateixa modalitat, ja que El Boussettaoui ha estat convocat per participar en distància llarga; Padullés, en la de velocitat, i Bossa, González i Loza en ambdues proves. La Federació només ha seleccionat vint esportistes catalans en cadascuna d’aquestes disciplines, la qual cosa deixa palès el rol referencial del CAF en tanques, disciplina on ja han destacat altres noms, com el de les figuerenques Lluïsa Mitjà o Llum Gardella, entre altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li