El CAF es posa en marxa

0
1379

L’escoleta del club figuerenc iniciarĂ  l’activitat el pròxim 14 de setembre 


L’arribada del setembre ha suposat el tret de sortida de l’activitat del Club Atletisme Figueres (CAF), que des d’aquest primer dia de mes ha iniciat les activitats de manera gradual. Així doncs, una de les seccions del club que ja ha començat a suar són els grups de tecnificació per a persones nascudes a partir del 2007: en el grup de velocitat i tanques, els horaris establerts són cada dia excepte els dijous, mentre que en els sots-18 i veterans es faran sessions a l’aire lliure cada dia; pel que fa als grups de migfons i fons, els entrenaments es realitzaran cada dia excepte els divendres.

Qui també ha iniciat la nova temporada és la secció de runners del club. En aquest cas, els esportistes es dividiran en dos grups de matins, que entrenaran dimecres i divendres, i un grup d’iniciació que farà les sessions els dimarts i els dijous.

Pel que fa a l’escola del CAF, aquesta iniciarà els entrenaments, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el dilluns 14 de setembre. Des del club han establert els següents horaris: els sots-8 entrenaran els dijous (de 17.30 a 18.30 h); els sots-10, dimarts i dijous (de 17.30 a 18.30 h); els sots-12, dimarts i dijous (de 17.30 a 18.30 h), i els sots-14, dilluns, dimecres i divendres (de 17.15a 18.45 h). A més, des de l’entitat esportiva figuerenca també ofereixen una setmana de prova gratuïta als futurs esportistes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li