El CAF celebra els seus primers Jocs Socials

0
806

L’Estadi Albert Gurt va congregar unes 200 persones, entre esportistes, entrenadors i familiars


El Club Atletisme Figueres (CAF) va celebrar diumenge passat els seus primers Jocs Socials, una iniciativa que va congregar al voltant de 200 persones a l’Estadi Albert Gurt de Figueres, entre atletes, entrenadors i familiars.

La matinal va començar a les deu del matí amb les primeres curses de velocitat de les categories més petites, tot i que també es van poder veure llançaments, salts i curses de fons, entre les quals una prova de 3000 metres per a pares i mares. Durant tota l’activitat es va poder gaudir de la locució de Robert Díez, atleta barceloní i expert en locutar trobades d’atletisme.

A les acaballes de l’esdeveniment, va tocar el torn del repartiment de medalles per a tots els participants. En aquest sentit, el president del CAF, Romà Brusés, va agrair a tota la junta, així com al grup d’entrenadors i entrenadores del club, la bona tasca duta a terme durant la jornada, i va valorar en aquesta línia «l’excel·lent organització» que es va evidenciar durant tot el dia en aquesta «festa de l’atletisme».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li