El batxillerat escènic fa 10 anys

0
1567

Una representació al Teatre el Jardí el 24 d’abril i dues exposicions són els actes previstos per celebrar l’efemèride


 

Enguany és un curs molt especial per als professors i els alumnes del batxillerat escènic de l’Institut Alexandre Deulofeu. Fa 10 anys de l’inici d’aquesta formació al centre, que és una branca del batxillerat artístic. Amb motiu d’aquest aniversari s’està preparant un espectacle al Teatre el Jardí que estarà representat pels alumnes de segon curs.

Les actuacions es faran el 24 d’abril sota el títol de 5de40en10. Es recordaran així 5 dels 40 espectacles que s’han fet durant els 10 anys. La tria s’ha fet amb votacions dels propis alumnes i la majoria d’actuacions estan dirigides per exalumnes que professionalment es dediquen a les arts escèniques. L’espectacle es farà en dues sessions, una a les 12 del migdia dirigida als alumnes i professors de l’institut, i una altra, a les nou del vespre oberta a tot el públic.

Les obres triades per ser representades són El Mercader de Venècia, Antígona, La comèdia de l’olla, Metge Garrotades i Mar i Cel. Es tracta de versions ideades pels propis directors i de format curt.

D’altra banda, també es treballa amb dues exposicions que mostraran els 10 anys de batxillerat escènic i les obres representades. Una mostra serà la que es podrà veure a La Cate del 6 al 12 de maig i que recull els cartells de les obres portades a escena. Aquesta acció coincidirà amb la Mostra de Poesia. L’altra exposició es podrà veure en un espai públic de la ciutat i consistirà en un recull de fotografies de la feina feta durant aquesta dècada. Una altra activitat prevista és una master class per a l’alumnat al mes de maig.

L’aniversari ha estat una bona excusa per adaptar el gimnàs del centre per a les classes d’escènic. Hi ha projector, un equip de música i terra de linòleum.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li