El barri de Sant Joan i la desarticulaciĂł de xarxes centren el Dia de les Esquadres

0
1723

La festa, que serveix per commemorar públicament la feina que fan els agents de les àrees bàsiques policials dels Mossos d’Esquadra, es va celebrar divendres als Caputxins


L’auditori del convent dels Caputxins de Figueres va acollir divendres la celebració del Dia de les Esquadres, una festa que serveis per commemorar públicament la feina que fan els agents de les àrees bàsiques policials (ABP) dels Mossos d’Esquadra. Davant la presència de diverses autoritats, i d’alts càrrecs del cos policial, durant l’acte s’hi van lliurar 28 commemoracions (24 felicitacions internes i 4 d’externes).

Durant el seu discurs, el cap de l’ABP de Figueres (una ABP que enguany compleix vint anys), Alfons Sánchez, va voler destacar les actuacions que s’han fet en l’últim any al barri de Sant Joan de la capital, i també l’eficàcia que han demostrat els efectius que treballen a la comarca a l’hora de desarticular diversos grups criminals organitzats que actuaven a l’Alt Empordà (unes xarxes que sobretot es dedicaven a la falsificació de marques comercials, la prostitució o el cultiu i tràfic de drogues).

Paral·lelament, Sánchez també va fer esment a les dificultats amb què es troben els efectius de la zona per la seva situació fronterera, la gran quantitat d’establiments turístics que hi ha, o el pas del TAV i el túnel del Pertús, entre d’altres. I va animar els agents en els nous reptes que se’ls plantegen, entre els quals va destacar la lluita contra el terrorisme gihadista.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li