El balanç del campió

0
1264

El Club Futbol Sala Cadaqués es va proclamar campió a Primera Territorial i ha de valorar si compensa pujar de categoria


 

Pocs equips poden dir que han clausurat aquesta temporada amb només una derrota soferta durant el campionat. Un d’aquests casos comptats és el del Club Futbol Sala Cadaqués, que s’ha proclamat campió del grup B de Primera Territorial amb un balanç que, abans de l’arribada de la Covid-19, presentava un balanç espectacular: 12 partits guanyats, 2 d’empatats i només 1 de perdut.

En el marc d’una temporada atípica, la Federació Catalana de Futbol Sala va decretar com a campions de les diferents lligues el líder de la primera volta, un cicle que el Cadaqués va culminar com a imbatut. «Quan vam iniciar la temporada al setembre els objectius eren lluitar per estar entre els equips de dalt i, a partir d’aquí, anar veient com evolucionava el curs. L’equip només ha tingut una cara, que és el seu tret distintiu: tant a casa com a fora, hem mostrat molt bona forma física i un bon nivell tècnic i mental que ens ha permès competir fins al final», explica Arturo Garcia, president del club.

A l’hora de desgranar els motius que expliquen l’èxit del bloc alt-empordanès, Garcia és clar i ho divideix en diferents causes. Una d’aquestes és el bon tàndem des de la banqueta: «S’ha de destacar l’ajuda que ha rebut el tècnic, Juanjo Fernández, en el desenvolupament dels entrenaments. Ell, Jordi Garcia i Arturo Garcia han treballat intensament, de manera extraordinària perquè tot tirés endavant». D’altra banda, el president també ressalta el bon acoblament dels cinc fitxatges d’aquesta temporada (Marcel Llinares, Darwin Paredes, Brian Antonio Maldonado, Rober i Josep Garcia), així com el bon paper de la resta de jugadors habituals (Mark Caminada, Francisco Gutiérrez, Arturo, Jordi i Lluís Garcia, Dídac Descamps i Samir Acherkouk). «Tant en Juanjo com jo mateix estem satisfets amb el rendiment de l’equip, perquè sempre han donat la cara i han cregut en la victòria, tot i que ens hem enfrontat a equips complicats. Gràcies a tots aquests factors, hem aconseguit guanyar la lliga una vegada més», detalla.

Per la seva banda, Fernández afegeix que el fet de tornar a jugar a casa després d’una temporada sense fer-ho (durant el curs 2018-2019 el pavelló de Cadaqués va romandre inactiu per obres) ha generat «un motiu d’il·lusió afegit». A l’altra cara de la moneda, explica el tècnic, hi ha els entrenaments, complicats per les responsabilitats de cadascú: «Han estat el punt desfavorable, ja que per causes de treball o d’estudis la majoria de les vegades faltava més de la meitat de la plantilla. Tot i això, la veterania de bona part de la plantilla ha compensat una mica aquesta falta de sessions d’entrenament».

L’ASCENS, UNA POSSIBILITAT. Les circumstàncies excepcionals d’aquests dies han impedit que l’entitat s’hagi reunit per valorar un possible ascens de categoria, el qual li pertoca com a campió. «Encara no ho tenim clar, no hem pogut valorar si pujar de categoria ens resulta factible o no», diu Garcia. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li