El 82% dels inscrits a la borsa de monitoratge del Consell troba feina

0
1038

Aquest estiu, a la comarca alt-empordanesa s’han notificat 85 activitats de lleure que s’han desenvolupat en 42 municipis


Els resultats de la Borsa de Monitoratge de Lleure del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, gestionada per l’Oficina Jove a través del Servei de Treball Jove, evidencien el bon funcionament creixent d’aquesta eina. En aquest sentit, enguany s’han inscrit 109 persones a la borsa —11 com a directores de lleure, 75 com a monitores i 15 com a no titulats amb habilitats i competències—, i d’aquests, 89 usuaris i usuàries han pogut trobar feina. Això equival, per tant, a un 82% dels inscrits. D’altra banda, de les vint persones que no han aconseguit trobar feina, quinze són persones sense cap titulació.

Aquest estiu, a la comarca alt-empordanesa s’han notificat 85 activitats de lleure que s’han desenvolupat en 42 municipis. En total, 43 entitats de lleure, educatives, d’esport o municipals han desenvolupat al llarg d’aquestes últimes setmanes diverses activitats pels infants i joves de la comarca.

Per la seva banda, el Servei de Treball Jove ha rebut la demanda de 21 entitats per tal de cobrir a 27 casals de la comarca perfils de directors de lleure, o bé monitors, tot i que en alguns casos també s’han cobert demandes de realització de pràctiques o voluntariats. Gairebé la meitat de les entitats organitzadores de casals de lleure a la comarca —un 49%— han demanat candidats a la borsa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li