El 2017 es va tancar amb 9.883 serveis i 1.575 van ser de seguretat ciutadana

0
1612

En l’àmbit del trànsit, la Guàrdia Urbana va tramitar 10.792 denúncies i va detectar més de 100 positius per alcoholèmia


 

Com és tradicional per aquestes dates, la Guàrdia Urbana, celebra el seu dia commemorant la data de la seva creació. Dijous passat es va fer la celebració anual recordant l’1 de juliol del 1870, quan l’Ajuntament va acordar crear dues places de guàrdia municipal, segons recull l’Arxiu Històric Municipal. A banda de l’efemèride, el Dia de la Guàrdia Urbana serveix per fer un balanç anual de les actuacions de l’any anterior. En el cas del 2017, el cos va realitzar 9.883 serveis [vegeu el quadre].

De les actuacions realitzades destaca que 1.575 van tenir lloc en l’àmbit de la seguretat ciutadana i 1.658 serveis es van classificar en l’àmbit de la policia assistencial. Pel que fa al trànsit, els agents van tramitar 10.792 denúncies.

Durant l’acte als Caputxins, l’alcaldessa, Marta Felip, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Quim Felip, van lliurar distincions i recompenses a diferents agents pels seus mèrits. També van tenir felicitacions el Consell d’Infants i el director del teatre El Jardí, Salvador Torres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li