Dos adolescents a la Superdivisió

0
1918

Iker González i Norbert Tauler, del CER l’Escala, jugaran a la màxima divisió estatal a partir de la temporada vinent


L’equip de Superdivisió masculí del CER l’Escala estarà format, l’any vinent, per dos joves valors formats al planter del club local: Iker González i Norbert Tauler. Així ho explica el delegat David González, que detalla que els joves palistes, de només 16 anys, competiran a la màxima divisió estatal després d’haver cremat les etapes convenients: «Ja fa dues temporades que han anat jugant alguns partits a la categoria, i després d’haver jugat a Divisió d’Honor i d’haver evidenciat una bona progressió, creiem que és moment de fer un pas més. Ja fa tres anys que entrenen molt dur al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, considerem que ja són molt competitius per jugar a Superdivisió».

«És un pas molt gran perquè la diferència de nivell és abismal, però que formin part de l’equip de Superdivisió és el millor per a ells i també per al club», afegeix González, abans de valorar aquesta excepcional fornada de jugadors: «Que tornin a coincidir tantes coses és molt difícil. Estem parlant de dos joves enamorats d’aquest esport, que entrenen moltíssim i que tenen un gran talent… No és fàcil que es donin altra vegada aquestes circumstàncies. Tenim jugadors que despunten, com l’aleví de primer any Àlex Cortell, però encara és molt aviat per treure conclusions».

Iker, escalenc, i Nobert, de Palafrugell però lligat al CER l’Escala des de ben menut, compartiran equip amb un altre jove valor alt-empordanès, el figuerenc Sergi Grau. Juntament amb ells, l’entitat escalenca ha incorporat un jugador xinès que ha de ser el número u del bloc local, i també valorarà la incorporació d’un altre jugador perquè disputi alguns partits determinats.

OBJECTIU: LA PERMANÈNCIA. L’aposta obligada pel planter i els joves empeny el club costaner a fixar-se unes fites concises i realistes. En aquest sentit, González detalla que «segurament serà una temporada complicada, amb els jugadors que aniran rotant, i això fa que l’objectiu fonamental sigui la permanència». «Amb el pressupost que tenim i l’estructura de club l’objectiu ha de ser aquest», afegeix el delegat abans d’apuntar que, a partir de la temporada vinent, no hi haurà segon equip: «Centrarem tots els esforços en el conjunt de Superdivisió». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li