Domòtica aplicada: quan viure és un plaer

0
1152

Gràcies a la domòtica es pot gestionar el subministre elèctric, la climatització, la il·luminació, detectar i actuar en casos de fuites d’aigua, de gas o fum i incrementar la seguretat amb simuladors i detectors de presència.

AUTOMATITZACIÓ I CONTROL
Mitjançant els sensors adequats podem establir el funcionament de la climatització, els aparells elèctrics, les persianes…

• Programa la il·luminació de tal manera que quan entris a casa, la llum s’encengui automàticament sense necessitat de buscar els interruptors a les fosques.
• Segons les condicions meteorològiques o la lluminositat exterior, les persianes, o els tendals pugen i baixen automàticament. La temperatura a cada habitació s’ajusta individualment i, d’aquesta manera, s’aconsegueix un confort òptim en cada moment. El control es pot realitzar també amb un detector de presència.
• El tancament motoritzat de portes, finestres i persianes es configura ajustant-se a cada usuari amb un control per horaris.
• Ja és possible programar el funcionament dels electrodomèstics, conèixer l’estat de la forma remota i rebre avisos al mòbil en cas que es produeixi qualsevol anomalia.

 MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li