Dolors Bassa presenta ‘Carregades de raons’

0
828

El llibre ha estat escrit a quatre mans per les dues germanes Bassa -la Dolors i la Montse., on relaten de manera sincera la seva experiùncia, els seus sentiments i tot el que han viscut des de l’octubre del 2017


Per primera vegada Dolors Bassa ha pogut participar en la presentaciĂł del llibre Carregades de raons . L’acte es va celebrar dissabte passat a les 7 de la tarda a la plaça Catalunya de l’Escala, que s’havia habilitat prĂšviament per complir les mesures de seguretat sanitĂ ria actuals. L’acte, organitzat per la llibreria Vitel·la, va ser conduĂŻt conjuntament per Dolors Bassa, la seva germana Montse i el secretari general de la UGT, Camil Ros. Totes les localitats disponibles es van ocupar.

Carregades de raons ha estat escrit a quatre mans per les dues germanes Bassa, on relaten de manera sincera la seva experiĂšncia, els seus sentiments i tot el que han viscut des de l’octubre del 2017. Cadascuna des d’un costat del vidre, ofereixen dues visions complementĂ ries, sense defugir ni la polĂ­tica ni les reflexions mĂ©s personals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li