Dolors Bassa presenta ‘Carregades de raons’

0
943

El llibre ha estat escrit a quatre mans per les dues germanes Bassa -la Dolors i la Montse., on relaten de manera sincera la seva experiència, els seus sentiments i tot el que han viscut des de l’octubre del 2017


Per primera vegada Dolors Bassa ha pogut participar en la presentació del llibre Carregades de raons . L’acte es va celebrar dissabte passat a les 7 de la tarda a la plaça Catalunya de l’Escala, que s’havia habilitat prèviament per complir les mesures de seguretat sanitària actuals. L’acte, organitzat per la llibreria Vitel·la, va ser conduït conjuntament per Dolors Bassa, la seva germana Montse i el secretari general de la UGT, Camil Ros. Totes les localitats disponibles es van ocupar.

Carregades de raons ha estat escrit a quatre mans per les dues germanes Bassa, on relaten de manera sincera la seva experiència, els seus sentiments i tot el que han viscut des de l’octubre del 2017. Cadascuna des d’un costat del vidre, ofereixen dues visions complementàries, sense defugir ni la política ni les reflexions més personals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li