DiverSport organitza un circuit estatal de maratons i mitges maratons

0
958

DiverSport ha fet un pas més en el seu objectiu d’organitzar esdeveniments esportius de caire popular i l’any vinent portarà a terme un circuit de maratons i de mitges maratons per les vies verdes de diferents punts de l’Estat espanyol. El tret de sortida es donarà el 16 de febrer amb la prova de Girona, continuarà el 23 de març a Madrid (Arganda del Rey), el 18 de maig a Tortosa, el 28 de setembre a Còrdova (a la comarca Subbètica), i acabarà el 26 d’octubre a Irun (Parque Natural Señorío de Bértiz).
Les cinc curses es disputaran tant en la distància de marató com de mitja marató, i algunes inclouran també proves de 10 km i de 30 km, a imatge de la de Girona. En alguns casos s’organitzarà també una cursa nocturna, inclosa al circuit Low Light Series, que se celebrarà el divendres anterior a la marató.

Girona, el detonant. L’embrió del circuit estatal es va gestar arran de la disputa de la cursa de Girona. “Vam analitzar per Internet les diferents vies verdes que hi ha a Espanya i vam mirar les que estan més ben cuidades i marcades”, explica Sònia Jurnet, gerent de Diver-Sport juntament amb Jordi Casas, que assenyala que es van posar en contacte amb els organismes gestors de cadascuna per proposar el projecte, i que aquest va ser rebut amb els braços oberts. “L’acceptació fora de casa ha estat espectacular”, apunta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li