Distribuiran ajuts socials a través de targetes moneder

0
808

De moment l’acciĂł es farĂ  a cinc ajuntaments del territori: la Jonquera, Vilafant, Llers, VilajuĂŻga i GarrigĂ s


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà recuperarà el sistema de les beques menjador que es va posar en marxa durant el primer confinament per ajudar les famílies més necessitades, i distribuirà ajuts d’urgència a través de targetes moneder. El ple comarcal que es va celebrar la setmana passada va aprovar convenis amb cinc ajuntaments de la comarca per al finançament i desplegament del programa de targetes moneder i ajuts extraordinaris per necessitat bàsiques de manutenció per fer front a la Covid-19.

En aquest marc, els consistoris de la Jonquera, Vilafant, Llers, Vilajuïga i Garrigàs podran vehicular els ajuts d’urgència (que Benestar ja tenia potestat d’atorgar) a través d’aquestes targetes moneder, perquè l’Administració supramunicipal ha comprovat que és una forma molt més àgil que la que s’utilitzava fins ara.

Durant la mateixa sessió plenària es va aprovar el pressupost comarcal per al 2021 (que tal com va avançar HORA NOVA, puja a 34,68 milions d’euros i preveu inversions per un valor total de 7 milions), i es va donar compte de la renúncia de Jaume Planella Ribera com a conseller comarcal de la CUP-AMUNT, entre d’altres temes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li