Dijous s’inaugura oficialment l’estació del TGV, però no vénen ni Zapatero ni Sarkozy

0
759

Ni el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ni el president de la República francesa, Nicolas Sarkozy. Finalment, els encarregats d’inaugurar oficialment les estacions del TGV de Figueres-Vilafant i de Perpinyà, així com del túnel del Pertús, seran el ministre de Foment, José Blanco, i el secretari d’Estat de Transports francès, Thierry Mariani, amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mar, entre altres autoritats. La cita és dijous vinent a partir d’un quart de 10 del matí, és a dir un mes i una setmana més tard de la posada en servei del tram internacional del ferrocarril.
Aquest cop, però, no hi hagut cap oblit i els ajuntaments de Figueres i de Vilafant ja han estat convidats a participar en l’acte i a tenir el protagonisme institucional que els correspon. Ahir mateix els serveis de protocol del ministeri treballaven conjuntament amb els de l’Ajuntament figuerenc per enllestir alguns aspectes de la inauguració.
Fins ara no han transcendit massa detalls sobre la cerimònia, però segons ha pogut saber HORA NOVA, les autoritats faran la trobada a Figueres, inauguraran l’estació, i tot seguit es desplaçaran fins a Perpinyà per fer un acte semblant a les noves instal·lacions ferroviàries de la capital del Rosselló.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li