‘Difer3nte’ de Claudia Bolte guardonat a Tolosa

0
1154

La directora, que per motius laborals no va poder assistir-hi, explica que «la primera sorpresa va ser quan em van avisar que havia guanyat el millor guió, és un reconeixement espectacular»


El curtmetratge Difer3nte, obra de la figuerenca Claudia Bolte, ha estat guardonat amb tres premis al XI Festival Internacional de llengua de signes de Tolosa celebrat el passat dissabte 12 de desembre . La directora, que per motius laborals no va poder assistir-hi, explica que «la primera sorpresa va ser quan em van avisar que havia guanyat el millor guió, és un reconeixement espectacular», i continua, «la segona va ser quan em van fer saber que estàvem en gairebé totes les nominacions. I després, quan em van dir que m’havia emportat el premi a millor actriu… imagina’t».

Però les alegries no van acabar aquí. Difer3ntre es va endur un tercer premi, al millor curtmetratge: «Ens havien seleccionat en diversos festivals, però encara no havíem guanyat cap. Per a mi emportar-me 3 premis en un festival internacional com aquest em deixa… feliç i molt satisfeta», comenta Bolte.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li