Diàlegs artístics entre els més joves

0
1397

Uns 200 estudiants exposen les seves creacions, a partir d’un quadre d’Ángeles Santos, al Museu de l’Empordà


 

La tercera planta del Museu de l’Empordà acull, des de la setmana passada, una mostra col·lectiva amb obres que han realitzat 200 estudiants de la comarca inspirades en una de les pintures més destacades de la pinacoteca empordanesa: el quadre La Terra, d’Ángeles Santos, pintat el 1929 i que enguany celebra el 90è aniversari. Les obres dels estudiants són el resultat d’un taller fet prèviament des de les aules amb els respectius instituts. El Grup de Treball Trenant ha coordinat el projecte, que ha comptat amb els centres La Salle, Narcís Monturiol i Alexandre Deulofeu de Figueres, així com els instituts de la Jonquera i Castelló d’Empúries.

SOBRE L’EXPOSICIÓ. L’exposició és un diàleg entre l’obra de Santos i les noves peces; inclou un conjunt d’impressions de gran format, així com imatges i text. Destaca, del procés creatiu, la utilització de l’app del museu Second Canvas.

Aquesta activitat ha estat coorganitzada entre el Museu de l’Empordà, el cicle expositiu Empordoneses i el Grup de Treball Trenant, i té el suport del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que facilita el transport als estudiants que no són de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li