Detingut a Roses un conductor amb cocaïna, haixix i marihuana

0
935

La Generalitat inverteix 70.300 euros per obres de manteniment als dos centres educatius de Roses


La setmana passada va tenir lloc a Roses una visita als centres escolars Els Grecs i Institut Illa de Rodes per a la programació de l’inici d’obres de manteniment i millora durant aquest estiu. La visita va comptar amb la participació d’arquitectes i tècnics del Departament d’Educació de la Generalitat, juntament amb el regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés.

Els projectes als dos centres s’iniciaran a partir de l’1 de juliol. A l’escola Els Grecs, les obres es concentraran en la reforma i el manteniment de la coberta de l’edifici, així com la reparació de llindes de formigó i dels baixants d’aigua. Aquest projecte té per finalitat solucionar els problemes d’entrada d’aigua i inundacions d’espais interiors que pateix l’escola reiteradament durant els episodis de pluges. Amb el mateix objectiu, a l’institut Illa de Rodes es realitzaran les obres necessàries per reparar la coberta, que fins ara provocava també filtracions i l’entrada d’aigua a l’espai del gimnàs. També es repararan les plaques de la façana de l’edifici que presenten un mal estat per evitar-ne la caiguda.

El regidor Marc Danés va manifestar la seva satisfacció per «l’inici d’aquestes tasques de manteniment a partir de l’1 de juliol, que en el cas de l’escola Els Grecs feia 25 anys que estaven pendents de resoldre». Els treballs han de posar punt final als problemes d’entrada d’aigua. Danés va declarar: «Aquest és un compromís que vaig adquirir en iniciar aquest mandat amb els centres i les famílies de Roses i que, un any més tard, es veu acomplert».

El conjunt de les obres als dos centres, finançades íntegrament per la Generalitat, tindran un cost total de 70.300 euros (35.500 euros corresponents a l’escola Els Grecs i 34.800 a l’institut Illa de Rodes).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li