Detingudes 12 persones a Figueres des de l’inici de l’estat d’alarma

0
1370

A banda, hi ha hagut més denúncies, en concret, s’han obert diligències a 72 ciutadans més


La Guàrdia Urbana de Figueres continua amb els controls per fer complir les restriccions de l’estat d’alarma. Durant el passat cap de setmana, els agents van detenir dues persones per incomplir de manera reiterada el confinament. A banda, hi ha hagut més denúncies, en concret, s’han obert diligències a 72 ciutadans més. Pel que fa a altres dades, en els darrers dos dies s’han identificat 728 persones i un total de 470 vehicles. Des de l’inici de l’estat d’alarma el cos ha posat 664 denúncies a persones i n’ha detingut dotze. Les sancions per incomplir les restriccions van dels 600 als 30.000 euros.

UN REINCIDENT A LA JONQUERA. La Policia Local de la Jonquera va detenir la setmana passada una persona a qui havien enxampat diverses vegades saltant-se el confinament imposat per la crisi sanitària. El sergent en cap del cos, Alonso Caballero, explicava que el motiu de la detenció era l’incompliment reiterat del decret 463 (que és el que declara l’estat d’alarma). L’arrestat és una persona de nacionalitat francesa. Des que va començar el confinament, tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra han estat fent controls diàriament i s’han posat més de 100 sancions.

A EMPURIABRAVA. Persecució a Empuriabrava la setmana passada. La Policia Local va demanar a dues persones que anaven a la mateixa moto i sense casc que s’aturessin, però aquests van fugir. La moto va enfilar carrers en contra direcció per evitar que la policia els atrapés. Els veïns van enregistrar, fins i tot, les imatges de la persecució on es veia que un dels ocupants de la moto baixava i l’altre continuava fugint amb el vehicle. La policia va trobar la moto abandonada davant de Port Salins, al costat del club nàutic d’Empuriabrava.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li