DesinfecciĂł als diferents punts de Figueres

0
1240

Aquest equip actua els dilluns, dimecres i divendres a primera hora del matí desinfectant la Rambla i el seu entorn, així com la plaça de la Palmera


La mancomunitat Intermunicipal del Servei de Control de Mosquits ha ofert a l’Ajuntament de Figueres un equip format per dos vehicles per desinfectar diversos espais de la via pública de la ciutat així com diverses àrees de contenidors.

L’equip està format per un vehicle tipus pick-up que incorpora un equip per desinfectar espais oberts. A més a més, un altre vehicle donarà suport durant les actuacions de desinfecció per garantir la seguretat viària i la dels ciutadans. Aquest equip actua els dilluns, dimecres i divendres a primera hora del matí desinfectant la Rambla i el seu entorn, així com la plaça de la Palmera. A continuació, desinfecta àrees de contenidors de la zona est de Figueres com ara la Marca de l’Ham i Vilatenim.

Aquest suport de la Mancomunitat, de la qual Figueres n’és membre, permet incrementar la freqüència de la desinfecció de les àrees que ja realitza Fisersa Ecoserveis a la via pública i a zones sensibles, com exteriors de l’hospital i residències de gent gran. A banda, Ecoserveis també desinfectarà, cada dia que hi hagi mercat, la plaça del Gra i la plaça Catalunya. Aquesta desinfecció es realitzarà durant les tasques de neteja del mercat de la fruita i la verdura un cop aquest hagi acabat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li