Desenes de voluntaris a l’ecomarxa de l’Almadrava

0
1281

Entre els voluntaris es va comptar amb la participació del Club Atletisme Roses, els Cabirols Associació Excursionista Roses, el Club Immersió Badia de Roses, el Tren Roses Expres, el Restaurant Santa Llúcia, la Confraria de Pescadors, el GALP (Grup d’Acció Local Pesquera), Redink shop, Twinapp i Sorea


 

Èxit de l’activitat d’aquest diumenge a la platja de l’Almadrava de Roses i el seu entorn. Desenes de voluntaris convocats per la plataforma Mou-te pel Mar han participat en una neteja de l’espai acompanyada d’activitat esportiva. I és que l’objectiu de la iniciativa és agafar com a eixos l’esport, la salut i la consciència mediambiental. Nedant, corrent o caminant, els participants van anar recollint brossa escampada per terra i per mar.

Entre els voluntaris es va comptar amb la participació del Club Atletisme Roses, els Cabirols Associació Excursionista Roses, el Club Immersió Badia de Roses, el Tren Roses Expres, el Restaurant Santa Llúcia, la Confraria de Pescadors, el GALP (Grup d’Acció Local Pesquera), Redink shop, Twinapp i Sorea.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li