Des d’ahir la Jonquera ja té tanatori propi

0
1004

El local està pensat perquè les famílies de la Jonquera, Agullana, Cantallops, la Vajol, Darnius, Maçanet, Capmany i Biure no s’hagin de desplaçar a Figueres


La Jonquera i el seu entorn tenen des d’aquesta setmana un nou tanatori on poder vetllar els seus difunts sense haver-se de desplaçar a Figueres. Es tracta d’un local de la Funerària Vicens, que està ubicat al número 3-5 de l’avinguda Pau Casals (al nord del poble), i que va obrir les portes precisament ahir.

El responsable del centre, Xavi Vicens, explica que de moment les restriccions provocades per la crisi sanitària els impediran fer una inauguració oficial, però les instal·lacions ja funcionen a ple rendiment. És un tanatori amb dues sales de vetlla que està pensat per donar servei a les famílies de la Jonquera, i també a les dels pobles de l’entorn, com ara Cantallops, Agullana, la Vajol, Darnius, Maçanet de Cabrenys, Capmany o Biure.

La Funerària Vicens té les instal·lacions principals (amb sales de vetlla, sales de cerimònies i crematori) a Figueres, on treballa des del 1924; però ofereix els seus serveis a tota la comarca. El novembre del 2018 ja va inaugurar un local nou a Llançà per donar servei a tota la Mar d’Amunt, i ara continua la seva expansió amb el tanatori de la Jonquera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li