Denuncien sis locals per incompliment de la normativa

0
586

El vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, va assegurar que «s’està fent un esforç per posar ordre als locals nocturns»


Amb la represa de l’oci nocturn, la Guàrdia Urbana ha engegat una campanya d’inspeccions a locals i ha denunciat sis locals per incomplir la normativa vigent. N’informava la setmana passada l’Ajuntament de Figueres a través de les xarxes socials.

En concret, a la zona de la plaça del Sol s’han denunciat quatre establiments. Un per infringir els horaris i incomplir l’aforament establert per la covid-19; un altre per fer una activitat diferent a l’autoritzada (bar musical); un altre per infraccions en matèria de controladors d’accés i seguretat i un altre per fer-ho en l’àmbit de les sortides d’emergència, rutes d’evacuació i enllumenat.

D’altra banda, s’ha denunciat un bar del centre històric per permetre que els clients sortissin amb begudes al carrer, ocupació de la via pública sense llicència i alteració de l’ordre públic. Finalment, s’ha denunciat un bar de la Creu de la Mà per fer un activitat diferent a la permesa.

En aquest sentit, el vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, va assegurar que «s’està fent un esforç per posar ordre als locals nocturns». Casellas afegia que «tots els establiments han de complir amb la normativa i qui no ho faci serà denunciat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li