Denuncien el Govern de Garriguella al contenciós

0
1459

Les empleades consideren que «s’està duent a terme un ERO encobert», i que les convocatòries que s’han fet en els darrers mesos per cobrir places de l’Administració local no s’ajusten a llei


 

Dues treballadores de l’Ajuntament de Garriguella han presentat un recurs contenciós administratiu contra l’equip de govern pel que consideren que són irregularitats en els processos de selecció de personal municipal. Les empleades consideren que «s’està duent a terme un ERO encobert», i que les convocatòries que s’han fet en els darrers mesos per cobrir places de l’Administració local no s’ajusten a llei. Les afectades expliquen que tot va començar l’any 2016, quan la secretària interventora va demanar una comissió de serveis i l’alcaldia va contractar un assessor d’urgència per cobrir les gestions que feia.

Posteriorment, però, no es va fer l’oferta pública preceptiva. Després, afegeixen, el 2018 es va aprovar el pressupost i la relació dels llocs de treball que no inclou la plaça d’administratiu, però s’han anat fent contractacions temporals per cobrir l’excés de feina. Les afectades denuncien que no s’ofereix una estabilització dels llocs de treball als empleats actuals, fet que també s’ha denunciat en una inspecció. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li