Del mar a la gran pantalla

0
2021

NoĂš Font Ă©s un dels productors i protagonistes del film ‘The Bubble’, presentat dissabte a Empuriabrava


 

Tota la velocitat que NoĂš Font agafa al damunt d’un kitesurf es transforma en calma i serenor quan ell mateix vol reflectir el seu mĂłn i tot el que el rodeja en un projecte audiovisual. Aficionat des de sempre a crear continguts visuals, l’alt-empordanĂšs va ser el protagonista divendres a la plaça de les Palmeres d’Empuriabrava de la pel·lĂ­cula The Bubble, un projecte creat per sis amics kitesurfers d’arreu del mĂłn que tĂ©, segons Font, un objectiu concĂ­s: “Feia molt temps que parlĂ vem de fer un projecte com aquest, un vĂ­deo amb mĂ©s durada, com els davants. El que pretenem, com el seu nom indica, Ă©s transmetre com Ă©s aquesta bombolla on vivim, un mĂłn que ens permet viatjar i entendre que no tot Ă©s tan gran com sembla en un principi, perĂČ que tambĂ© implica treball i sacrifici, no tot sĂłn flors i violes”.

Mitjançant el film, Font i els seus companys transporten l’espectador als principals feus d’aquest esport nĂ utic a tot el mĂłn, i el converteixen en un testimoni d’excepciĂł de competicions, entrenaments i d’un estil de vida del tot genuĂ­. Per aconseguir aquest resultat ha fet falta un any de treball intens, perĂČ tambĂ© una tasca multidisciplinar: en NoĂš, sense anar mĂ©s lluny, ha desenvolupat tasques d’editor, de cĂ mera, de fotĂČgraf i, ĂČbviament, d’esportista, quelcom que ha quedat palĂšs amb les seves maniobres. “Ha estat una molt bona experiĂšncia, hem pogut fer la pel·lĂ­cula independentment de la marca que ens patrocina –North Kiteboarding– i aixĂČ ens ha permĂšs actuar amb llibertat, hem dit el que hem volgut dir i hem fet el que hem volgut fer”, explica Font, el rider mĂ©s jove d’un grup d’amics, el de la pel·lĂ­cula, que engloba esportistes estatunidencs, canadencs o austrĂ­acs, entre altres nacionalitats.

DEDICACIÓ TOTAL. Aquest llargmetratge, de cinquanta minuts de durada, no serĂ  l’Ășltim que comptarĂ  amb el segell d’en NoĂš, que assenyala que el seu objectiu Ă©s participar en mĂ©s projectes d’aquest tipus. Unes iniciatives laborioses, sens dubte, ja que durant la seva gestaciĂł l’alt-empordanĂšs no ha pogut destinar totes les hores necessĂ ries al vessant esportiu: “Destinava tota l’energia a la pel·lĂ­cula, no he pogut preparar al cent per cent les prĂšvies de cada competiciĂł, per exemple”.

Font, qui va ser bicampiĂł mundial jĂșnior, competeix actualment en la disciplina de kitesurf amb mĂČduls, on ja fa dos anys que competeix.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li