Decomissen 14.000 articles falsos en registres al Pertús

0
814

Hi ha cinc investigats i en una de les inspeccions s’ha localitzat un taller clandestí amb planxes per estampar roba i logotips de marques de prestigi


Una operació conjunta de la Guàrdia Civil i l’Agència Tributària ha permès decomissar 14.003 articles falsificats de marques de luxe en sis registres a locals comercials del Pertús, dins el terme municipal de la Jonquera. Hi ha cinc investigats i en una de les inspeccions s’ha localitzat un taller clandestí amb planxes per estampar roba i logotips de marques de prestigi.

L’operatiu –batejat amb el nom de Frontcopy– es va iniciar arran de les denúncies de pèrits de diferents marques comercials que avisaven que hi havia locals en aquesta zona que venien articles falsificats. El material decomissat està valorat en més de quatre milions d’euros. Pel que fa a més detalls de l’operació i, segons explica la mateixa Guàrdia Civil en un comunicat, els investigadors van comprovar que en diversos locals comercials s’exposaven articles presumptament falsificats de marques de prestigi, com ara bosses de mà, rellotges, samarretes, dessuadores, sabatilles i diversos complements.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li