De la punta de l’Ocell al Port de la Selva, el repte de Planas

0
1644

La previsió és que l’alt-empordanès i el seu company en aquest repte, Marc Roura, tots dos de només 13 anys, culminin l’activitat aquest dissabte al voltant de les sis de la tarda


El jove nedador del Port de la Selva Agustí Planas, del GEN Roses, així com Marc Roura, del GEiEG, nedaran junts per etapes l’itinerari del Gran Repte, que neix a la punta de l’Ocell, a la frontera amb França, i clou a la platja de sorra del Port de la Selva. La previsió és que els dos nedadors, de només 13 anys, culminin l’activitat aquest dissabte al voltant de les sis de la tarda.

La iniciativa sorgeix arran dels reptes Costa Brava Swim Challenge, del Club Natació Palamós, i l’Oncoswim Virtual, de Radikal Swim, que consisteixen a nedar virtualment tota la Costa Brava, des de Portbou fins a Blanes, amb finalitats benèfiques. Planas i Roura han decidit unificar els dos reptes i adaptar-los en un únic format. La primera etapa unirà la cala Tamariua i la platja del Pas. Seguidament, es desplaçaran a la punta de l’Ocell i, des d’allà, baixaran nedant en direcció al Port de Portbou, al cap Marcer, Colera, Garbet, la platja de Grifeu, Llançà, Far de s’Arnella i, finalment, al Port de la Selva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li