Dani Sala: «FiraVO és una fira molt consolidada i cal buscar petites innovacions»

0
1107

«Aquest any, en tenir més metres i més vehicles, hi haurà més oferta de tot, des de vehicles elèctrics purs, vehicles endollables, híbrids, cotxes de gasolina i dièsel, furgonetes, campers… i si hi ha més metres, hi haurà de tot i més.», explica el gerent de Garatge Sala


Arriba la 16a edició de la Fira VO, més consolidada que mai.
Sí, cada any anem creixent més i, enguany, amb un context de poca disponibilitat de vehicles d’ocasió, que és el que passa al mercat, amb la Fira VO sembla que anem a contracorrent perquè aquest serà l’any que tindrem més metres ocupats i més cotxes a disposició dels compradors. És un fenomen del tot sorprenent, fins i tot per a nosaltres, ja que des dels concessionaris estem preocupats per la disponibilitat dels vehicles d’ocasió.

Aquest any amb una novetat molt destacable, oi?
És una fira molt consolidada i cal anar buscant petites innovacions, i penso que aquesta és una innovació que realment pot estar molt bé. Hi ha gent que pensa a canviar el vehicle ara que el panorama dels híbrids, elèctrics, endollables està a l’ordre del dia i vam proposar-nos donar quest servei. Serà un servei integral i ràpid, el comprador podrà venir, si tot és correcte, podrà marxar cap a casa a peu i amb els diners a la butxaca.

Qui farà la gestió de la compra dels vehicles usats?
Hem contractat una empresa externa que opera en l’àmbit internacional i que fa molts anys que es dedica a la taxació de vehicles d’ocasió. És una empresa seriosa i al mateix moment farà l’abonament de l’import del seu vehicle al client.

Una de les tendències actuals són les furgonetes camperitzades. Aquest any també n’hi haurà d’exposades?
Aquest any, en tenir més metres i més vehicles, hi haurà més oferta de tot, des de vehicles elèctrics purs, vehicles endollables, híbrids, cotxes de gasolina i dièsel, furgonetes, campers… i si hi ha més metres, hi haurà de tot i més.

I a l’estand de Garatge Sala, quines novetats podrem trobar?
Seguirem portant vehicles totalment revisats i garantits, com tots els vehicles que estaran presents a la fira. Portarem algun model nou com ara l’Alfa Romeo Tonale o algunes furgonetes elèctriques que ja comencen a sortir al mercat. I, sobretot, tindrem tota la gamma de propulsions: elèctric 100%, híbrids, turisme i furgonetes. Hi haurà vehicles per a tots els gustos.


  • Pots consultar l’especial de FiraVO, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li