Dani Haro: ‘Al Brasil amb quatre anys ja juguen a la platja’

0
1328

El president i coordinador del Platja Roses, va arribar fa pocs dies d’Ă€merica del Sud, on va disputar la temporada d’hivern de futbol platja a diversos equip de paĂŻsos com el Brasil o l’Uruguai


Fa pocs dies va tornar de competir durant uns mesos en diferents equips d’Amèrica del Sud. Com ha anat l’experiència?
Aquest ha estat el segon any que he fet la temporada d’hivern allà, i la veritat és que estic molt content. Vaig poder competir al campionat del Brasil (amb el Botafogo), que és dels més importants del món, i també vaig jugar a l’Uruguai (Bellavista), a l’Argentina (Rosario Central) o a Colòmbia (Antioquia de Medellin). És una bona notícia que els clubs hagin tornat a apostar per mi, això vol dir que estan contents amb el meu rendiment. A més, aquest curs he notat una millora considerable amb relació a la temporada passada.

Més enllà de l’aprenentatge com a jugador, l’experiència també ha d’aportar moltes nocions de com es viu el futbol platja allà, oi?
Sí, el que volia, com a director i coordinador de l’escola del Platja Roses, era observar com treballen els diferents països, poder agafar el millor de tots ells i portar-ho cap aquí. Certament, el futbol platja a Europa està més evolucionat des del punt de vista tàctic, però a països com el Brasil tenen aquest esport ben endins. Amb quatre anys ja estan jugant a la platja.

Amb què es queda?
Amb moltes coses, la veritat. A mi el que més m’agrada és conèixer gent, interactuar amb persones que comparteixen aquesta passió amb mi. Parlar amb tots ells, veure diferents maneres d’entendre l’esport, és el que realment m’ha fet créixer com a esportista i persona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li