Curs de formació per a pares i mares

0
1466

El consistori rosinc prepara un programa per a progenitors amb nens i nenes d’entre 3 i 12 anys


Des de l’Ajuntament de Roses s’està preparant un curs per a pares i mares de fills d’edats entre els 3 i 12 anys, anomenat ‘L’aventura de ser pares’, per treballar les inquietuds i els dubtes que apareixen en el dia a dia amb els fills o les filles.

Aquest programa vol convertir-se en un recurs d’acompanyament i de suport a les famílies. A partir de compartir experiències amb altres, les mares i els pares assistents es poden arribar a conèixer les solucions que altres famílies han trobat. Un espai on poder resoldre dubtes, adquirir noves experiències i d’on es poden obtenir les eines i els recursos necessaris per resoldre dubtes i poder trobar una solució adequada per a cada problema.

En totes les sessions hi haurà una moderadora que s’encarregarà de conduir les classes i servirà com a referent principal. La idea és que es treballi a partir de relacions personals genèriques i que a partir d’aquí sorgeixin un ventall ampli de solucions. Amb aquesta informació cada família serà lliure d’escollir la resolució que cregui més convenient pel seu cas. A part de brindar solucions a problemes concrets, s’espera que aquestes sessions també ajudin a millorar i a enfortir els vincles familiars.

El programa consta d’onze sessions que es faran cada dimarts de 15 a 16.30 h a l’Escola Narcís Monturiol. La primera serà el proper 21 de gener. També s’oferirà la opció de seguir el programa per als pares i mares de fills d’edats entre els 6 i 8 anys els dimecres amb el mateix horari a l’Escola Els Grecs.

El programa es realitza en col·laboració amb les diferents escoles del municipi i es basa en el programa d’habilitats familiars ‘La família, la millor escola’ de l’Agència de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li