Cultura i lleure entren en fase de ‘stand-by’

0
1124

El tancament forçat de teatres, museus, cinemes exposicions i centres cívics per coronavirus obliga a cancel·lar i ajornar tota la programació


El temps ens dirà si les mesures que s’han pres per pal·liar l’extensió del Covid-19 han estat justes, excessives o insuficients. En l’àmbit cultural, el dijous dia 12 es van començar a confirmar les primeres modificacions. Des del MUME anunciaven la cancel·lació de la presentació del llibre Una veu a l’exili, i Roses avisava de la suspensió de la programació del cap de setmana de tot el Març de Paraules. L’endemà es van començar a aplicar les primeres restriccions. D’entrada s’informava que teatres, locals d’oci i museus obririen amb un aforament d’un terç de la seva capacitat, i es prohibia qualsevol acte que superés la concentració de 1.000 persones. El mateix dia les entitats feien comunicats actualitzant les informacions de tan sols feia unes hores, anunciant el tancament de portes; teatres, museus, cinemes exposicions i centres cívics de la comarca romandran tancats fins a nova ordre.

Alguns espectacles ja han anunciat la nova data, com el concert de Criatures, previst ara pel 6 de juny, a les 21 h, a l’Auditori Caputxins. D’altres quedaran, lamentablement, cancel·lats. Quan s’acabi el confinament tindrem molta cultura per gaudir. Benvinguda.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li