Cuines del món a Castelló

0
1478

L’EmpuriaTast i l’EmpuriaTapes celebren la 2a edició aquest mes de juny


 

Per aquest mes de juny, l’àrea de Promoció Turística i Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha programat dos esdeveniments gastronòmics: l’EmpuriaTast i l’EmpuriaTApes. La iniciativa va arrencar el 2017 amb motiu del 50è aniversari d’Empuriabrava, i enguany es repeteix.

EMPURIATAST. De l’1 al 3 de juny se celebra aquesta fira de cuines del món, com l’uruguaiana, italiana o alemanya, amb restaurants, majoritàriament, d’Empuriabrava. Es podran degustar les especialitats del Bar Timoner, el local mític dedicat a la cocteleria clàssica amb més de 40 anys d’història al port del municipi. Com a novetat, es podran conèixer productes locals i hi haurà un mercat d’aliments de proximitat i internacionals. Es faran tallers de cuina i de cocteleria, a part de tastos de formatges i vins. Els actes tindran lloc a l’envelat de la plaça de les Palmeres i s’oferirà música en directe. Els plats tindran un cost d’entre un i quatre tiquets. Cada tiquet costarà 1 euro.

EMPURIATAPES. Per altra banda, del 8 al 17 de juny, 44 restaurants i bars participaran en l’EmpuriaTApes, una ruta gastronòmica amb plats elaborats per a l’ocasió. El preu de la tapa acompanyada d’una beguda és de 3 euros. La regidora de Promoció Turística, Helena Solana, preveu superar l’èxit de la primera edició: «Esperem superar la xifra de l’any passat, que es van vendre 24.500 tiquets i es van servir 3.500 tapes a les respectives activitats. És una oportunitat per conèixer els diferents restaurants del municipi».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li