Crítiques de Cs per la contractació del director d’Urbanisme

0
1341

El portaveu del grup Ciutadans, Héctor Amelló, declara: «Ens sembla indecent que el govern aprofiti la pandèmia de la Covid-19 per col·locar com a director d’Urbanisme el familiar de l’actual regidor d’Urbanisme, per 80.000 euros l’any»


El pròxim ple municipal de Figueres se celebrarà aquest dijous de manera virtual. Un dels temes que es tractarà serà la futura contractació de Camil Cofán Amiel com a nou director d’Urbanisme. Sobre aquest punt, el portaveu del grup Ciutadans, Héctor Amelló, declara: «Ens sembla indecent que el govern aprofiti la pandèmia de la Covid-19 per col·locar com a director d’Urbanisme el familiar de l’actual regidor d’Urbanisme, per 80.000 euros l’any». Amelló afegeix que ho consideren «un tracte de favor» i proposa «alliberar 1,5 milions d’euros del pressupost, buscar consens per a la reactivació econòmica de la ciutat i no endollar familiars aprofitant la pitjor crisi de la història recent».

Camil Cofan és actualment subdirector general d’Urbanisme de la Generalitat. Figueres té pendent de nomenar un director d’Urbanisme des de fa dos anys. En el darrer procés de selecció cap aspirant complia els requisits i va ser l’aleshores director de Serveis Urbans, Jordi Cabot, qui va haver d’assumir algunes de les funcions d’Urbanisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li