Cristina Blanch: ‘El ciclisme està en auge; el dies de confinament han fet que la gent es replantegi els valors’

0
913

Aquesta veïna de Fortià encapçala el projecte Women In Bike a l’Alt Empordà, on impulsa sortides en BTT pel territori


 

Com neix el seu vincle amb el ciclisme?
Des de ben petita he viscut el món del ciclisme a través del meu pare. Ell ha sortit molts anys amb bicicleta, tot i que en el seu cas feia carretera. He viscut com una cosa quotidiana que arribés un cap de setmana o un dia festiu i veure el pare com agafava la bicicleta, sortia i gaudia d’aquest esport. En el meu cas, vaig començar als 27 anys en el món de la BTT, gràcies al fet de conèixer un grup de ciclistes que em van convidar a sortir amb ells.

I com va anar, aquell inici?
De fet, en aquell moment no tenia ni bicicleta, me’n van haver de deixar una. Ràpidament vaig veure que m’agradava aquest esport, m’ho passava molt bé. Anar a bosc, fer corriols i camins m’apassiona, i des de llavors ja no ho he deixat. Ara tinc 40 anys i, des de fa dos, estic implicada en aquest projecte, del qual me’n vaig assabentar per casualitat. No m’ho vaig pas pensar.

Considera que el ciclisme femení està en auge?
Sí, crec que el ciclisme està en auge en general, no només el que és practicat per dones. El confinament ha fet que la gent es replantegi els seus valors, el que realment és important en aquesta vida, i això ha empès les persones a fer activitats lúdiques, a no tancar-se només a la feina o a casa. En el meu cas en concret, en el projecte he vist que s’ha ampliat el nostre grup a l’Alt Empordà, però la resta de grups d’altres zones em comenten el mateix.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li