Crida perquè el turista de proximitat visiti Maçanet

0
1404

Des de l’Ajuntament animen la gent «a gaudir dels nombrosos espais naturals del municipi i dels espais del silenci, que es poden consultar a la Guia espais de silenci (en paper i format digital)


 

L’Ajuntament de Maçanet de Cabrenys, a través de l’oficina de Turisme, ha emès una nota per anunciar que està a punt per rebre visitants en les condicions més segures. La nota es basa en les fonts del sector turístic que preveuen, per aquest estiu, estades curtes, amb vehicle privat i en destinacions pròximes al lloc residència.

D’aquesta manera, Maçanet vol potenciar el turisme intern, tenint en compte la seva oferta d’allotjaments rurals, que seran una opció preferencial per als turistes. Per això animen la gent «a gaudir dels nombrosos espais naturals del municipi i dels espais del silenci, que es poden consultar a la Guia espais de silenci (en paper i format digital).

L’Oficina de Turisme també destaca que, tot i la situació complicada, els establiments i els comerços de Maçanent van obrint les portes per tornar a la normalitat al més aviat possible. Es destaca que aquest restabliment de l’activitat s’està fent i es fa «amb les màximes mesures de seguretat». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li