Criatures alça el teló de la desena edició de Portalblau

0
1481

La programació d’aquest primer cap de setmana del festival es completarà amb la inauguració de l’exposició ‘Portalblau, 10 anys d’imatges’, impulsada i organitzada per l’Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER l’Escala


Criatures, el duet format per l’acordionista Marçal Ramon i el graller Ivó Jordà, guanyador del IX Concurs Sons de la Mediterrània, serà l’encarregat d’inaugurar divendres la desena edició del festival Portalblau, a l’Alfolí de la Sal. En aquest mateix escenari tindrà lloc, a continuació, la conferència Existeix la música mediterrània?, a càrrec dels components de Criatures; del director de la Fira Mediterrània, David Ibáñez, i del director de la revista Sons, Jordi Martí. La programació continuarà l’endemà, dissabte, amb la conferència La cuina gironina, els sabors de la memòria, amb el xef, professor i divulgador Pep Nogué. Les dues conferències formen part del cicle Música, cultura i gastronomia al Mediterrani.

La programació d’aquest primer cap de setmana del festival es completarà amb la inauguració de l’exposició Portalblau, 10 anys d’imatges, impulsada i organitzada per l’Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER l’Escala.

El festival es posa en marxa amb les entrades esgotades del concert de Sopa de Cabra, Joan Dausà i de Roger Mas, del qual s’ha programat una segona actuació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li