Creps de doble peix i crema

0
814

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
* 200 g de bacallà fresc
* 200 g de salmó fumat
* 1 cebeta
* 2 grans d’all
* 400 ml de llet
* 2 cullerades de farina
* 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra
* Sal
* Julivert
* 3 ous
* 125 g de farina
* ½ litre de llet
* 1 cullerada de mantega

Preparació

1. Prepara la massa per a les creps amb els ous, una mica de sal, la farina i la llet. Bat la massa i cou-la en forma de truites, dins una paella amb mantega.
2. Per fer la salsa, pica la cebeta i un gra d’all. Daura’ls amb una mica d’oli. Quan tinguin color, afegeix-hi la farina. Adoba-ho i agrega la llet, poc a poc, sense deixar de batre. Cuina-ho durant 10 minuts.
3. Talla el bacallà i el salmó a daus. Pica un gra d’all i daura’l dins una paella amb oli. Incorpora els daus de peix i salteja’ls. Munta les creps al teu gust, serveix-les amb la beixamel i decora-les amb una branca de julivert.

Si preparem diverses creps per utilitzar-les en diferents receptes, haurem de conservar-les intercalant entre elles paper parafinat. Si volem mantenir-les calentes, haurem d’embolcallar-les amb un drap net o paper de plata. També es poden refrigerar o congelar envoltades amb film de plàstic.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li