Crema una barca d’esbarjo a alta mar a Sant Pere Pescador

0
642

(ACN).- Una barca d’esbarjo de 5 metres d’eslora ha cremat aquest dijous a alta mar entre Sant Pere Pescador i l’Escala (Alt Empodrà). Els dos ocupants han saltat a l’aigua en veure que no podien controlar el foc i han estat rescatats per una altra embarcació que passava per la zona, a una milla nàutica de la costa. La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha posat en Prealerta el pla CAMCAT d’Emergències per contaminació accidental de les aigües marines.

Salvament marítim, coordinat amb la DGPC i els municipis costaners propers, procedeix a l’extinció del foc amb el vaixell amb base al port de Palamós, que està tenint lloc en aquests moments. El telèfon d’emergències 112 ha rebut prop de 20 trucades de ciutadans alertant d’una columna de fum mar endins.

Des de la DGPC s’ha comunicat la situació als municipis de Roses, l’Escala, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries de forma preventiva. També s’ha comunicat la situació a policies locals, mossos i bombers de la Generalitat. No es té constància en aquests moments de cap vessament de fuel al port.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li