Cotxes privats amb màxima ocupació permesa

0
960

En els casos de transports públics com els taxis o similars, també podran viatjar dues persones en una mateixa fila. No es permetrà en aquest cas viatjar al costat del conductor


Aquest dilluns el Butlletí Oficial de l’Estat publica modificacions de les ordres dictades per l’estat d’alarma. Una d’aquestes és la relativa a l’ocupació per al transport terrestre. A partir d’ara en els vehicles de turisme particulars podran viatjar tantes persones com places tingui el vehicle, sempre que totes resideixin al mateix domicili i sense necessitat de la mascareta.

En els casos de persones que no visquin al mateix domicili, podran viatjar en el mateix vehicle, però seran dues persones per cada fila de seients. A més, hauran de portar mascareta i respectar la màxima distància possible entre els ocupants.

En els casos de transports públics com els taxis o similars, també podran viatjar dues persones en una mateixa fila. No es permetrà en aquest cas viatjar al costat del conductor.Les persones que siguin del mateix domicili podran ocupar una mateixa fila, però fins a 3 membres. En els autobusos i trens, les persones d’una mateixa família podran ocupar seients contigus.

MOTOCICLETES. En aquests vehicles i amb dues places homologades, els passatgers hauran de dur casc integral amb visera. Si no es porta aquest tipus de casc, és obligatori l’ús de la mascareta si no es viu en el mateix domicili. L’ús de guants també és obligat en vehicles compartits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li