Cori Calero presenta ‘Si el cel es tornés vermell’

0
522

El llibre de la periodista de TV3 reflexiona i avisa sobre els efectes de l’escalfament global que no són tan visibles


La periodista i divulgadora científica, que des de fa molt anys treballa als serveis informatius de TV3, Cori Calero, presentarà el diumenge 19 de setembre, a les 11h a L’hotel Cala Jóncols de Roses, el llibre Si el cel es tornés vermell, de Viena edicions. Un volum en el qual l’autora reflexiona sobre els efectes de l’escalfament global que, segons diu, no són tan visibles, la qual cosa no vol dir que no existeixin. El llibre vol demostrar que el cel s’està tornant vermell encara que no ho veiem i pretén esperonar-nos a actuar.

Durant la presentació, el director del Parc Natural del Cap de Creus, Ponç Feliu, conversarà amb l’autora. El tancament de l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Roses, Joan Plana. La jornada finalitzarà amb un tast de suquet de pescadors elaborat per Ramon Ripoll amb peix gat del Cap de Creus.

Aquest acte s’emmarca en la jornada «Cuidem el medi ambient» que inclou una neteja del mar a l’entorn del Cap Norfeu on hi participaran submarinistes, snorkellers, nedadors i caiaquistes, coordinats per SK Kayak.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li