Compte enrere per l’arribada d’Amazon

0
750

Arribarà al Logis al 2022 i serà el primer centre logístic del gegant del comerç electrònic a la demarcació gironina


El gegant Amazon va fer oficial la setmana passada el que ja se sabia: és a dir, que obrirà un centre logístic al Logis Empordà el pròxim any. L’espai, edificat per la constructora Sacyr, es convertirà en el primer centre logístic de la companyia a la demarcació gironina, i forma part de l’expansió de la multinacional del comerç electrònic a Catalunya: a finals d’aquest 2021, per exemple, ja compta amb més de 10 centres d’operacions repartits en tres centres logístics (El Prat, Martorelles i Castellbisbal), un centre de distribució (Barberà del Vallès), set estacions logístiques (Rubí, Montcada i Reixach, Mollet del Vallès, Parets, Tarragona i 2 a Barcelona), i un centre urbà (Barcelona).

L’arribada del gegant de les compres virtuals al territori s’emmarca en la urbanització d’un total de 72 hectàrees, 49,1 d’aquestes de sòl privat per a la ubicació d’empreses. Actualment, el polígon industrial té 21 hectàrees urbanitzades i compta amb empreses com GM Food. En el cas d’Amazon, la nau s’està construint en uns terrenys de 85.000 metres quadrats.

«OPORTUNITATS LABORALS». L’arribada de l’empresa ha sacsejat la contrada. L’alcalde del Far d’Empordà, Jaume Arnall, valora que l’arribada d’Amazon, «fruit del treball conjunt entre la companyia i l’equip municipal, és una molt bona notícia tant per al nostre municipi com per a tot l’Alt Empordà i la demarcació de Girona». «Al posicionament de la comarca com a important node logístic s’hi unirà la creació de centenars de llocs de treball directes i indirectes que dinamitzaran enormement l’economia i impulsaran les oportunitats laborals dels nostres residents», afegeix el batlle.

«CREIXENT DEMANDA». Qui també s’ha pronunciat és el Director d’Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya, Fred Pattje, que ha assenyalat que el gegant es mostra «molt orgullós d’ampliar les operacions a Espanya amb aquest nou centre logístic per a respondre a la creixent demanada dels clients, donar suport als petits venedors independents i seguir creant ocupació d’alta qualitat».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li