Compte amb la platja en edats primerenques

0
889

Restar a la vora del mar és molt relaxant i, alhora, molt estimulant per als infants. L’aigua del mar, la sorra i la llum del sol els aporta un gran nombre de beneficis, tant per a la salut física com psicològica. El primer cop que es porta un nadó a la platja és, realment, un moment per recordar perquè, per a ell, representa el descobriment de noves sensacions, però durant els mesos d’estiu cal prendre algunes precaucions importants.
Tingueu en compte que els menors de sis mesos no poden trepitjar la platja perquè, tot i que estiguin sota un para-sol, els reflexos del sol els poden provocar greus cremades a la pell, que és extremadament sensible.
És a partir dels vuit mesos quan poden trepitjar la sorra, però sempre entre les deu i dos quarts d’11 del matí o més tard de les cinc de la tarda. Això sí: han d’anar protegits amb una samarreta de cotó i una gorra, o, encara millor, estar sota un para-sol perquè la sorra reflecteix les radiacions solars. Se’ls pot aplicar crema protectora però, abans, cal untar-la a la cara interna de l’avantbraç a mode de prova per veure si la toleren correctament i no desenvolupen cap tipus d’al·lèrgia. Per anar bé, el factor protector ha de ser superior a 30 i resistent a l’aigua, i s’ha d’estendre per tot el cos mitja hora abans d’anar a la platja, sense oblidar el clatell, els peus, les mans ni les orelles.
 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li