Comissen 5.800 peces procedents de contraban, a la Jonquera

0
1457

Els articles intervinguts eren de roba, roba interior, ulleres, sabates o gorres, i estaven valorats en uns 160.000 euros


Una trentena d’agents, sis establiments i 5.800 peces de roba i complements (valorades en uns 160.000 euros) comissades. Aquestes són les principals dades de l’operatiu que la Guàrdia Civil va fer dijous a la Jonquera. A diferència d’altres dispositius, l’objectiu no era buscar articles falsificats, sinó comprovar que els botiguers havien importat les peces de manera legal; és a dir, que no hi havia contraban.

Les inspeccions van començar cap a les deu del matí al tram comercial de l’N-II que hi ha al nord del municipi. La benemèrita sospitava que s’hi venien mercaderies introduïdes al país sense pagar les taxes de duana, i durant els escorcolls -que es van allargar fins a dos quarts de dues de la tarda- ho van confirmar. Comprovant peces i factures, van detectar frau en quatre de les botigues, i se’n van endur diverses caixes i bosses amb roba, roba interior, ulleres, sabates o gorres. Van denunciar els propietaris per una infracció administrativa per incomplir la llei de repressió del contraban.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li