Comerç Figueres crea un model de cartell

0
792

El nou reial decret-llei 14/2022 obliga els locals a exhibir cartells o pantalles per fomentar l’estalvi energètic entre la ciutadania


Amb la nova normativa sobre l’estalvi energètic, els establiments comercials han de fer canvis i també és obligatori fer públiques les noves directrius. És per això que des de Comerç Figueres Associació es facilita un model de cartell, que els associats es poden descarregar, per exhibir als seus comerços que se segueix la regulació establerta pel govern espanyol.

El nou reial decret-llei 14/2022 obliga els locals a exhibir cartells o pantalles per fomentar l’estalvi energètic entre la ciutadania. Entre les mesures que cal aplicar s’estableix la temperatura dels recintes refrigerats, que no podrà ser inferior a 27 ºC, i la dels recintes calefactats no serà superior a 19 ºC, amb una humitat relativa entre el 30% i el 70%. Un altra acció és la relativa a la il·luminació dels aparadors, cartelleria i anuncis, que s’hauran d’apagar a les 22 h.

La majoria de mesures ja han entrat en vigor i d’altres ho faran en els pròxims dies. La normativa s’haurà d’aplicar fins al novembre del 2023 a causa de la crisi energètica per la guerra d’Ucraïna i la conjuntura econòmica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li