Comencen les obres de millora a l’accés sud de l’Escala

0
631

Aquesta primera fase consisteix a adequar un pas per a vianants i ciclistes que connecti el carrer Figueres (zona del giratori de les oliveres) amb el pas de vianants que comunica la zona industrial dels Recs amb la zona residencial que hi ha al costat de l’escola l’Esculapi


Els vianants i els ciclistes tindran un millor accés a l’entrada sud de l’Escala. La setmana passada van començar les obres, que tenen un termini d’execució de dos mesos i mig.

Aquesta primera fase consisteix a adequar un pas per a vianants i ciclistes que connecti el carrer Figueres (zona del giratori de les oliveres) amb el pas de vianants que comunica la zona industrial dels Recs amb la zona residencial que hi ha al costat de l’escola l’Esculapi, i es millorarà també l’enjardinament de l’espai.

Els treballs inclouen la pavimentació amb sauló d’aquest carril, a més de dotar-lo d’enllumenat i d’una millora de l’accessibilitat. Entre la zona de l’escola i la zona industrial hi ha un pas que consta d’una escala. Un cop s’executi el projecte, s’hi farà una rampa que faciliti la mobilitat.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Excavacions Peraferrer i compten amb un pressupost d’uns 277.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li