Comencen les obres al solar del carrer Migdia per fer un aparcament

0
1610

Es desmuntaran les actuals tanques i cartells obsolets, es desbrossarà i anivellarà el terreny i s’enderrocaran els fragments de paviment de formigó existents


 

Figueres guanyarà un aparcament gratuït d’aquí a poc temps. La setmana passada van començar les obres d’adequació del solar del carrer Migdia que es destinarà a aparcament i que tindrà una capacitat de 50 places.

Les obres consisteixen en el desmuntatge de les actuals tanques i cartells obsolets, es desbrossarà i anivellarà el terreny, i s’enderrocaran els fragments de paviment de formigó existents. Es pavimentaran les voreres perimetrals de l’aparcament per millorar els accessos i la seguretat de la cruïlla, i finalment es dotarà l’aparcament de torres d’enllumenat públic.

Per a totes les actuacions previstes es disposa d’una partida de 70.000 euros. Aquestes obres es realitzen després de signar la cessió gratuïta del solar, propietat de la Tresoreria General de la Seguretat Social. Les gestions per aquesta cessió han fructificat gràcies a la col·laboració del grup municipal del Partit Popular a Figueres, i en concret de la seva regidora i portaveu, M. Àngels Olmedo. L’espai que quedarà per a aparcament gratuït és la zona de la recentment inaugurada urbanització del nou carrer Joan Arderius.

L’alcaldessa, Marta Felip, ha destacat «el compromís complert» amb els veïns d’aquesta zona. Primer amb la urbanització del carrer Joan Arderius i ara amb l’aparcament gratuït.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li